#OGENBLIKJE

Hey iedereen,
 
Het EK is volop bezig, spannend toch? Om eerlijk te zijn ben ik wel niet zo een grote fan van voetbal, eigenlijk kijk ik er enkel naar tijdens het WK of EK, dan kan ik er echt van genieten. Het is de hele opwinding erop die ik zo leuk vind, wanneer alle mensen uit je land zich verenigen en met volle overgave de nationale ploeg steunen vind ik gewoonweg geweldig. 

Tijdens deze wedstrijden ga ik bij voorkeur kijken op groot scherm tijdens een van de lokale evenementen in de buurt. Dit versterkt enkel nog maar meer het gevoel van eenheid met je bevolking . Deze evenementen trekken echter erg veel mensen aan en meestal gaat dit samen met enorm lange wachtrijen aan de bar. Omdat ik niet graag wacht in de rij durf ik wel eens mijn eigen drankblikjes meenemen. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen en blijven lekker lang koel. Wist je bovendien dat een blikje 100% recyclebaar is. Dus je bent ook nog eens super duurzaam bezig wanneer je uit een blikje drinkt.

Zoals je kunt zien geniet ik het liefst van mijn verfrissende pauze met mijn blik in hand en mijn gekke vrienden op de achtergrond. Wanneer drink jij het liefst uit blik? Upload het met een leuke foto www.ogenblik.je en deel deze foto met je vrienden. Bovendien kan je op deze website een gave EK gif-foto maken en kan je er een weekend naar Parijs mee winnen. Een gratis weekendje Parijs, wie zou daar nu niet voor tekenen? Veel succes en ik ben alvast benieuwd hoe jij van je ogenblikje geniet.

Processed with VSCO with a1 preset

Processed with VSCO with a1 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Matthias Geerts

Founder and writer

QUOTE
"The goal is not to attract attention, but to give people a good mood with the way you look" ― Matthias Geerts
Please follow & like us :)
RSS35
Facebook11
Facebook
Twitter7k
YouTube336
YouTube
Instagram0